piatok 23. marca 2012

Mäso s dijonskou horčicou

Recept je pre 4osoby.


Prísady:
300g panenky
olej
soľ
čierne korenie
1 väčšia cibuľa
50g masla
1dl mäsového vývaru
4 polievkové lyžice dijonskej horčice
2dl smotany na varenie
1 čajová lyžička cukru
2-3 čajovej lyžičky citrónovej šťavy

Panenku pokrájame, vyklepeme osolíme,  okoreníme a na masle alebo oleji upečieme v panvici. Keď je mäso prepečené vyberieme ich na tanier. Cibuľu pokrájame na jemno, k výpeku pridáme maslo aj cibuľu a trošku ju opražíme. Prilejeme vývar necháme zovrieť. Potom pridáme horčicu a smotanu na varenie, s citrónovou šťavou a cukrom nastavíme harmonickú chuť omáčky. Vložíme späť mäso a necháme celé zovrieť aby aj mäso prebralo chuť omáčky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára