sobota 10. marca 2012

Kuracie prsia s broskyňovou omáčkou

Zaujímavá kombinácia mäsa a ovocia.

Prísady:


2 kuracie prsia
polovička cibuľe
4 alebo 5 broskýň, najlepšie z konzervy, alebo zavárané
soľ
olej
čierne korenie
čili

Kuracie prsia vyklepeme na tenké pláty, osolíme, okoreníme. Kuracie prsia na lyžičke oleji opečieme na prírodný spôsob. Keď sú upečené povyberáme ich z panvice do plechu. Na jemno pokrájanú cibuľu trošku opečieme v panvici a keď je už do zlatista tak aj tú dáme do plechu k mäsu. Na mäso poukladáme broskyne, dve lyžičky z šťavy konzerv. Rúru zahrejeme na 200 stupňov celzia, mäso pečieme 15 minút. Po dopečení broskyne rozmixujeme ručným mixérom. Mäso a omáčku podávame ryžou alebo hranolčekmi.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára